sábado, 22 de mayo de 2010

Fonts de la Casella

Hola a los seguidores del diminuto blog. Hoy sábado 22 de mayo y encontrándome bastante recuperado de la ultra de Alicante he salido a hacer una ruta de 15 km por la montaña de la Casella, entre Alzira y Tavernes. Me he encontrado muy bien y preparado para la siguiente ultra del 12 de Junio en el Maestrat. Os dejo la ruta. Fotos no hice y llevaba cámara pero, ya sabeis , tengo una lucha encarnizada con la tecnología y siempre hay alguna variable que no tengo en cuenta y que me fastidia el día. Así y todo he conseguido de internet algunas fotos de las fuentes y las incluyo. En fin creerme si os digo que merece la pena hacerla corriendo o andando y observando las bonitas vistas y los agradables lugares que ocupan las fuentes.

Relato del recorrido en Valencià:

És una ruta circular de uns 15 km que comença i finalitza en la font del Garrofer.
Eixim de front pel barranc i pujarem fins a la font del barber, la més descuidada de les 5. Continuem pujant per pistes fins on comença la baixada (forta baixada que caldrà tornar a pujar) que ens portarà a la més bonica de les 5 fonts: la de la Granata.
Tornem a pujar fins la font de la Sangonera que no té tanta vegetació com l'anterior però és bonica per la senzillesa i armonia que manifesta.
Continua la pujada fins al puntal del Massalari (o algo paregut) a 600 m és el punt més alt del recorregut. Hi ha unes vistes impressionants de la marjal , Sueca i Cullera. Ja sols ens resta baixar. però abans d'acabar passarem per la cinquena font la de la Teula, també molt xicoteta i agradable. Mig km més i estem en el lloc d'inici. 2 hores i mitja per a fer el recorregut sense molt d'estres.

Deixe, també, el perfil:



No hay comentarios:

Publicar un comentario